Vakdocenten

Beeldende vorming & Minerva: Annemieke Krijger

Juf Annemieke verzorgt in het handvaardigheidlokaal de handvaardigheidlessen voor de groepen 3 t/m 8. In de klassen zelf geeft juf Annemieke de tekenlessen. De mooie resultaten van deze lessen vindt u vaak in de klassen of op de gangen terug.
Juf Annemieke biedt in haar 'Minerva-lessen' extra ondersteuning op sociaal emotioneel gebied voor de kinderen die dat nodig hebben.

Bewegingsonderwijs: Jeroen Muijser
Meester Jeroen verzorgt de  gymlessen voor de groepen 3 t/m 8. In de periode tussen de meivakantie en de herfstvakantie doet hij dat bij mooi weer op de sportvelden naast de school. In de wintermaanden en bij slecht weer gymen de kinderen in de gymzaal aan de Olijflaan.
De vakdocent begeleidt de sporttoernooien in de wijk (na schooltijd.)

Zangles: Kees Verhaar
Meester Kees schrijft zijn eigen liedjes en heeft daarmee zelfs zijn eigen ' You-Tube-kanaal'. Alle kinderen zijn dol op meester Kees (en op zijn liedjes) en zingen altijd uit volle borst mee. We hebben hiervoor ons eigen muzieklokaal waar meester Kees de kinderen op de piano begeleidt. Meester Kees ondersteunt ook bij het jaarlijkse 'Open podium' en de afscheidsmusical van groep 8.

Humanistische vorming: Inge Breeveld & Hedy Bastemeijer
Juf Inge en juf Hedy verzorgen in kleine groepjes humanistische vorming en burgerschap. Onderwerpen als pesten, anders zijn, verdriet, pluriformiteit, sociale integratie etc. staan centraal in deze lessen.

 

Terug

Abeelweg 225

3053 PA Rotterdam

010 4180862

tuinstad@nullmontessorischooltuinstad.nl