Nieuw op Tuinstad - Juf Petra

Nieuw op Tuinstad - Juf Petra

Maandag 3 april 2023

Ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Petra Jongmans en sinds januari ben ik bibliotheek coördinator bij Tuinstad Schiebroek.  

Ik ben van oorsprong muziek en dans docent en heb gewerkt in de Kunst- en Cultuursector als docent, afdelingshoofd en locatiemanager van een Centrum voor de Kunsten in Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Daarnaast heb ik bij muziektheater ‘De Witte Toets’ gespeeld in schoolvoorstellingen met een educatief programma. Vervolgens heb ik het roer omgegooid, ben de vakopleiding in Schoonhoven gaan doen en goudsmid geworden. 10 jaar lang heb ik een eigen atelier gehad in Historisch Delfshaven waar ik workshops ‘maak je eigen zilveren sieraad’ heb gegeven en unieke sieraden maakte in opdracht.   

 Ik heb inmiddels kennis gemaakt met de ins en outs rondom de bibliotheek en heb het erg naar mijn zin. Tuinstad heeft een zeer uitgebreide bibliotheek met de meest uiteenlopende kinder- en jeugdboeken en heel veel informatieve boeken over veel verschillende onderwerpen. Bovendien wordt de collectie zeer up to date gehouden door veel aanschaf van nieuwe boeken. Ik vind het heel erg fijn weer terug te zijn in het onderwijs en leerkrachten en leerlingen te kunnen ondersteunen bij het leesonderwijs. Ik hoop dat ik daaraan een bijdrage kan leveren met mijn werk als bibliotheek coördinator.  


Terug

Abeelweg 225

3053 PA Rotterdam

010 4180862

tuinstad@nullmontessorischooltuinstad.nl